Nå går han for majors

VIL HA MAJORS: Alvaro Qurios har ingen spesielt god statistikk i majorturneringene. Det håper han å kunne gjøre noe med denne sesongen. (Foto: David Cannon, Getty Images)

For Alvaro Quiros er tiden moden til å vinne de store turneringene også.

Alvaro Quiros' seier i Dubai Desert Classic søndag var hans femte på like mange sesonger på Europatouren. Den langtslående spanjolen føler at tiden er moden for å skru opp tempoet og fortsette den gode formen inn i en majorturnering også. Quiros har bare klart cuten i to av åtte majorturneringer han har deltatt i siden Masters i 2009.

- Å vinne en major er spesielt av mange grunner. En av grunnene er at du må være klar til å kjempe mot de beste i verden og spille godt nok til å være med i toppen. Flaks spiller også inn. I mitt tilfelle er jeg ganske sikker på at jeg kommer til å være i en god posisjon til å kjempe om en topp 10-plassering hvis jeg gjør jobben min skikkelig, sier Quiros.

Og han innrømmer gladelig at det er målet hans denne sesongen.

- Jeg kan ikke forvente å vinne siden jeg bare har klart to av åtte cuter. Men - vi får se.

Quiros har også skiftet caddie.

- Vi har bare vært sammen i fire uker, men vi har fått en god start med en andreplass i Qatar og en seier i Dubai.

Kilde: Reuters.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.