- Nå har jeg en jobb igjen

STØDIG: Rocco Mediate har funnet ting i spillet sitt igjen han ikke har hatt på mange år. (Foto: Robert Laberge, Getty Images)

Rocco Mediate (47) kan ikke tro hva som har skjedd.

Mediate noterte seg for sin fjerde eagle på fire dager under søndagens sisterunde av Frys.com Open, et slag fra hundre meter som spant tilbake og fant veien til koppen, noe som i praksis sikret 47-åringen sin første seier på PGA-touren siden 2002.

Ikke bare det - nå er han sikret spill på touren til neste år også. Til slutt var han ett slag bedre enn Bo Van Pelt og Alex Prugh. Rickie Fowler ble nummer fire.

Sjette seier
- Kan man tro det som akkurat skjedde? Jeg har en jobb igjen! jublet Mediate etter triumfen.

Seieren var hans sjette på PGA-touren, og hans første siden 2002. Seieren var verdt 900.000 dollar, i tillegg til at han har spillerettigheter de to neste sesongene.

Torsdag hadde han en hole-in-one. Fredag hullet han ut fra 140 meter på hull fire, lørdag gjorde han det samme fra 95 meter på det 15. hullet, mens han avgjorde det hele med en liknende bedrift på hull 17 søndag.

Mediate - en eaglekonge.

Wire-to-wire
- Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det. I løpet av de tre siste ukene har alle bitene falt på plass. Jeg var ganske solid forrige uke, men denne gangen var helt fantastisk.

47-åringen ledet turneringen hele veien.

- Jeg hadde meldt meg på kvalifiseringsskolen. Det var der jeg hørte hjemme, til for inntil en halvtime siden, sa han.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.