Nå er iGolfrules også på IPhone

Her er en illustrasjon som viser litt av det iGolfrules kan hjelpe deg med på Iphone.

Den prisbelønte regelguiden er nå tilgjengelig som app.

Med en virtuell golfdommer som “iGolfrules” ved din side, som ikke bare hjelper deg til å holde deg innenfor reglene, vil du også kunne benytte golfreglene til din fordel. Du får hjelp til alle fritaksituasjoner, og kan spare verdifulle slag, melder iGolfrules i en pressemelding..
iGolfrules benytter seg av alle iPhones finesser og forklarer golfreglene med støtte av mer enn 200 bilder og animerte illustrasjoner. Takket være den intuitive navigasjonen kan uerfarnebrukere dra direkte nytte av alle fordelene i iGolfrules.
Applikasjonen skal være veldig enkel å benytte. Denbygger på “Golfreglene en hurtighjelp”, en bestselger med mange internasjonale priser, utviklet av Yves C. Ton-That, oversatt til norsk av regelekspert Nils Jørgensen.
- Du behøver ikke være redd for at din iPhone skal ringe i stadighet i løpet av golfrunden din, forklarer Ton-That.
- Applikasjonen kan benyttes i “flymodus”. Fordelen med iGolfrules er at du kan sjekke riktig regelbruk når som helst, gjerne i klubbhuset eller mens du er ute og reiser.
iGolfrules kan du hente fra Apples iTunes App Store.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.