Nå kan man låne en slik på Fornebu

Nå kan man låne en slik på Fornebu

PARAGOLFER: Thomas Jacobsen (bildet) hos Gamle Fredrikstad GK er blant de som har kunnet fortsette med golf selv etter å ha blitt handicappet. Nå er en Paragolfer tilgjengelig for utlån på Fornebu. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Rullestol ingen hindring for å spille golf!

Med midler fra Kulturdepartementet har Norges Golfforbund nå investert i en paragolfer, som er prissatt til over 300 000 kroner. Den er for tiden plassert på Fornebu Indoor Golf Center, hvor den er tilgjengelig for utlån.

I sesongen vil det være mulig for enkeltpersoner å låne paragolferen, for over tid å prøve den ut på sin lokale golfklubb. Paragolferen er et godkjent aktivitetsmiddel som kan søken gjennom hjelpemiddelsentralen.

En paragolfer er en motorisert golfrullestol som tåler det meste av utendørs terreng, og kan løfte spilleren fra en sittende til en stående posisjon. I oppreist stilling får spilleren total frihet i bevegelse av skuldre og armer. Paragolferen leveres som standard med hjul som er tilpasset bruk på golfbanen, slik at den ikke ødelegger underlaget - inkludert greenen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.