Nå må Kim imponere

SLITER MED FORMEN: Anthony Kim er avhengig av en god prestasjon denne uken for å komme med på Ryder Cup-laget. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Anthony Kim må imponere Ryder Cup-kaptein Corey Pavin denne uken.

Kim, som måtte operere tommelen sin tidligere i sesongen, deltar i sin tredje turnering etter comebacket - Wyndham Championship i North Carolina. Men returen har ikke gått helt etter Kims ønske. Han ble nummer 76 av 80 mulige i WGC-Bridgestone Invitational, og han misset cuten i PGA Championship sist helg.
Det lover ikke godt for en spiller som per dags dato ikke er kvalifisert til Ryder Cup-laget - sesongens store mål for Kim.
25-åringen, som knuste Sergio Garcia i Kentucky for to år siden, og som sånn sett bidro stort til at USA vant, er avhengig av å få ett av fire wild cards av Pavin. Kapteinens avgjørelse blir offentliggjort den 7. september.
Og Pavin innrømmer at Kims manglende form er en hodepine for ham.
- Jeg snakket med ham sist uke, og han sa at han blir bedre. Det er definitivt ikke 100 prosent, men han kommer til å jobbe hardt og forsøke å få tommelen sin tilbake i godt slag. Tro meg - jeg kommer til å følge ham veldig nøye. Han er på listen min. Det er mange spillere på listen min. Jeg må vente og se hvordan Kim responderer, sa Pavin.
Kilde: Press Association

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.