Nå er pannekaken sponset av vafler

Nå er pannekaken sponset av vafler

LPGA Tour-spiller Brooke Pancake viser at selvironien er på plass!

Det er vanskelig ikke å trekke på smilebandet når man scroller nedover LPGA-tourens leaderboard og navnet «Brooke Pancake» plutselig dukker opp.

Den 24 år gamle LPGA Tour-spilleren vet imidlertid hvordan hun kan gjøre det lattermidle etternavnet til en fordel. Nylig inngikk hun en sponsoravtale med Waffle House i Norcross, Georgia - eller på godt norsk «vaffelhuset»! 

– For en spennende og morsom dag! Det hele startet da jeg fortalte på riksdekkende TV at jeg faktisk liker vafler mer enn pannekaker - på den nasjonale pannekakedagen, skriver Pancake på sin Instagram-konto. 

I tillegg til å bli Waffle House sitt ansikt utad, består Pancakes sponsorengasjement i å turnere mellom Waffle House sine restauranter, og også promotere deres vafler i sosiale medier.

Waffle House ønsker ikke å gå ut med hva Pancake får ut av avtalen, men det er nærliggende å tro at gratis vafler er en av frynsegodene.

NB! Brooke Pancake og resten av LPGA-sirkusets 2015-sesong braker løs denne uken. Turneringen spilles fra onsdag til lørdag. Suzann Pettersen er også blant spillerne som stiller til start.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.