- Nå reiser jeg til England

- Nå reiser jeg til England

KONTROLL: Fokus og kontroll på eget spill og nøkkelen for Tonje Daffinrud. (Foto: Maria Beautell/LET Access)

Nå blir det England og finale på LET Access for Tonje Daffinrud.

Etter dagens seier er Tonje kun 1000 euro bak sveitsiske Rominger på femteplass. Med den formen hun er i nå er det realistisk å sikte seg inn mot LET ved å ta nettopp denne femteplassen. Vi fikk noen ord med en lykkelig vinner.

 

Hvordan har dagen din vært?

 

- Veldig bra. I dag hadde jeg mer kontroll på hele runden. Startet stabilt. Fant rytmen tidlig, følte jeg kunne fokusere på eget spill uten å bli påvirket av. Jeg kjente det litt på slutten da hun gjorde tre birdies. Da måtte jeg bare igjen tenke på mitt eget spill.

 

Du virker å ha stor tro på det du gjør på.

 

- Spillet er mer enn godt nok til å vinne. Senke skuldrene og stole på tee. Lett å stille seg på tee og vite at selv om det kan komme en bogey vil man også gjøre birdies. Da blir det gode runder.

 

Er du overrasket over å allerede ha vunnet to turneringer?

 

- Nei, ikke overrasket. Men jeg hadde ikke forventet det. Når man kommer fra en seier må man restarte. Jeg klarte å gjøre det og refokuserte, startet på nytt. Man må forholde seg til et nytt sted, ny bane, annerledes vær. Det er det jeg er mest fornøyd med denne uken.

 

Hvordan påvirker dette resultatet avgjørelsen om å spille South African Open framfor finalen på LET Access?

 

- Nå har jeg bestemt at jeg spiller i England allikevel. Det har vært mye fram og tilbake, men det er så mye som står på spill. Hadde det vært snakk om topp 20 ville jeg ikke gjort det, men nå er det kort på europatouren det står om. Da må jeg gi det en sjanse.

 

 

LET Access Order of Merit

 

1. Emma Westin 27995

2. Lina Boqvist 25219

3. Isabella Ramsay 23585.60

4. Daisy Nielsen 21998.83

5. Caroline Rominger 18367.50

6. Vittoria Valvasori 17342.50

7. Tonje Daffinrud 17335

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.