Nå twitrer også Westwood

FØLGER ETTER: Lee Westwood har sluttet seg til en stadig større skare golfspillere som twitrer. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Lee Westwood vil ikke være noe dårligere enn sine venner og konkurrenter.

Nå har også den rolige og sindige, men også humoristiske engelskmannen funnet veien til Twitter. Og det tok ikke lang tid før kommentarene haglet mellom spillere som Ian Poulter, Rory McIlroy, Paul Casey og Graeme McDowell - alle kjente medlemmer av The Twitterati.

"Jeg kunne ikke la Poulter ha all moroa her. Og da Tiger kom med også, kunne jeg ikke la det bare være han og Tiger", begynte Westy med. Og han var ikke helt ferdig med Poulter: "Jeg er henrykt over at en twitter-Gud som deg selv følger meg så tett". "Så deg ikke på helsestudioet, spurvebein!"

Fortsettelse følger antakelig. Det virker i hvert fall som om Westwood ser ut til å ha det gøy med den sosiale nettverksbyggingen.

- Det er en god måte å være interaktiv på. Jeg har alltid hatt en ganske god form for humor, men den er umulig å vise fram ute på banen, forklarer Westwood.

Westwood var rask med å sende noen skarpe ord i retning Rory McIlroy også: "Veldig glad for at jeg ikke sto ved siden av deg da den flokken med måker fløy over!", twitret han, antakelig med referanse til McIlroys nye, blonde hårsveis.

Westwoods første meldinger har definitivt vært mer underholdende enn Tigers første. Han har levert fire meldinger så langt, og få av dem har handlet om noe i mannens liv.

"Håper alle hadde en fin Thanksgiving. Jeg har akkurat avsluttet en ganske tøff kardiotrening på grunn av all eple- og gresskarpaien, skrev Tiger nylig.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.