Næstvold og Sundsten vant på Borre

CALLAWAY OPEN: Borre GK viste seg å være en tøff test for spillerne i helgen. (Foto: Borre GK)

Årets nest siste Norgescup-turnering gikk av stabelen på Borre Golfklubb denne helgen. Banen viste seg å være en virkelig tøff test for spillerne.

Det var mye høye scorer på Borre Golfklubb, da Callaway Open ble avholdt på Borre Golfklubb i Horten denne helgen. 

I herreklassen endte vinnerscoren på syv over par. Den var det hjemmebanespiller Alexander Sundsten som stod for. Sundsten fikk imidlertid selskap av sølvinneren fra NM, Maritin Urstein Dahl på toppen av leaderboardet, og trengte to omspillshull for å slå Nordhaug-spilleren, og ta sin første Norgescup-seier.

Fredrik Ferangen Fossum (Stiklestad GK) og Frank Tømmervik (Vestfold GK) delte tredjeplassen to slag bak.

I kvinneklassen holdt hele 17 over par til seier for Bærum GKs Anne Elisabeth Næstvold. Næstvold vant med tre slag på Veslemøy Kontorp Heramb (Atlungstad). Borregaards Frida Sophie Johannessen tok 3. plassen. Også for Næstvold var seieren hennes første i Norgescup.

Om 12 dager er det klart for finalen på Drøbak Golfklubb. På Order of Merit er det fortsatt Stian Lund og Mariell Bruun som leder de respektive klassene.

 

 Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.