- Nakken er ganske bra

KLAR TIL SPILL: Tiger Woods varmet opp til turneringsspill onsdag. Hva vil han klare i Memorial Tournament i år? (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Alles øyne er rettet mot Tiger Woods i Memorial Tournament.

Verdenseneren måtte trekke seg midtveis på sisterunden av The Players Championship tidligere i år på grunn av en nakkeskade, og godt var vel kanskje det. Tiger slo i hytt og pine, lå an til en plassering langt ned på resultatlistene, og det var ikke mye som stemte.

Ikke helt bra
Nå har han gitt både seg selv og nakkeskaden tid til å bli bra igjen. Spørsmålet alle stiller seg, er hva slags tilstand Tiger er i nå, om svingen hans er bedre enn den var sist, eller om han fremdeles bare er en blek kopi av den han en gang var.

- Nakken føles ganske bra, men den er fortsatt ikke der jeg ønsker at den skal være, sa Woods på en pressekonferanse onsdag.

Betennelsen i nakken har gitt seg, og han kan bevege den som normalt, men samtidig opplever han fremdeles smerter etter trening. Han får fortsatt behandling.

- Den er litt øm etter en hard treningsøkt, men jeg kan være bra igjen dagen etter. Og det er bra, sa han.

Ikke ny trener
Woods fortalte også at han ikke, på det nåværende tidspunktet, har noen planer om å finne seg en ny trener, etter at Hank Haney sluttet uken etter The Players.

- Det er det fine med teknologi. Vi kan bruke video. Det er det jeg har gjort, jobbet med svingen min på den måten, forklarte Tiger.

Woods er regjerende mester i Memorial Tournament. Det blir hans siste turnering før US Open.

- Det hadde vært fint å få fire runder og være med i teten og forhåpentligvis vinne. Det er der jeg ønsker å være, avsluttet han.

Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.