Nam-nam for Na

STERK FINISH: Kevin Na hadde en knallsterk avslutning som sikret ham sin første seier på PGA-touren. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Endelig kan Kevin Na også kalle seg en vinner.

Amerikanske Kevin Na gikk til topps i Justin Timberlake Shriners Hospitals for Children Open søndag kveld. Han holdt unna for Nick Watney og vant til slutt med to slag, takket være birdies på hull 15, 16 og 17 på veien inn. Tommy Gainey og Paul Goydos delte tredjeplassen.
28-årige Na satte like godt turneringsrekord på 23 under par. Han lå likt med Watney før den siste runden.
- Jeg er bare veldig glad for min første seier, sa Na - som begynte å spille golf et år etter at familien hans flyttet til USA fra Sør-Korea. Da var han åtte. Det er også åtte år siden han ble proff. Det tilsvarer 210 turneringer.
- Det verste for meg, var å tape omspillet i Tucson i 2005. Jeg var så ung. Jeg hadde akkurat blitt 21, og så tapte jeg i et omspill. Jeg har tenkt mange ganger: ville jeg ha vært i en annen posisjon hvis jeg hadde vunnet den gangen? Jeg vet ikke. Men hva du hva? Åtte år var verdt ventetiden, sa Na etterpå.
- En ting jeg har lært om igjen denne uka, er at jeg har tatt alt så alvorlig. Jeg ønsket så inderlig å spille godt over de siste månedene. Det oversetter seg ikke alltid i god golf, så denne uka kom jeg hit uten forventninger. Jeg tok det veldig lett og spilte ganske godt, oppsummerte han.
Seieren var verdt 792.000 dollar.
David Hearn, Carl Pettersson, Jhonattan Vegas, Tim Herron og Spencer Levin fulgte på fjerdeplass.
 
Kilde:pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.