Nedtur for Lundgreen

MISSET CUTEN: Cecilie Lundgreen misset cuten i Wales. (FOTO: Getty Images)

Cecilie Lundgreen gikk fra topp ti til misset cut i S4C Wales Ladies Championship of Europe. 

Etter førsterunden lå Lundgreen på delt niendeplass etter sin 74-runde. Andrerunden ble en stor nedtur, med 82 slag, hele ti slag over par. Åtte bogeyer, to doble og to birdier ble fasiten. Dermed ble det misset cut for Lundgreen, som endte 12 over par. Cuten gikk ti over.

Den svenske veteranen, Carin Koch, leder i Wales etter en 68-runde i dag. Hun er totalt to under par. 

FØRSTE DAG:

Cecilie Lundgreen er inne blant topp ti etter førsterunden av S4C Wales Ladies Championship of Europe. 

Lundgreen fikk spillet til å sitte godt i Wales og ligger på delt niendeplass, to slag over par. Østfold-jenta har spilt bra i det siste, forrige helg var hun i omspill om seieren på Nordea-touren.

Vikki Laing fra Skottland leder turneringen to under par. Bare tre spillere gikk under par første dag. Banen er den tøffeste i nordre del av Wales, og måler 5825 meter. 

En annen veteran som gjorde det bra på førsterunden var Helen Alfredsson. Med en parrunde ligger hun på delt fjerdeplass. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.