Nekter for ondt Faldo-blod

DÅRLIG FORHOLD? Colin Montgomerie og Sir Nick Faldo (bildet) er ikke verdens beste bestevenner. (Foto: Kraft Angerer, Getty Images)

Colin Montgomerie fant aldri tid til å snakke med Sir Nick Faldo i helgen.

Faldo ble i Mail on sunday sitert på at han ikke hadde fått noe svar på et brev han sendte til Monty der han tilbød seg å møte årets Ryder Cup-kaptein under helgens BMW International i Tyskland. Begge deltok i turneringen, og selv om de spilte sine respektive to første runder med bare 20 minutters mellomrom, fant Monty aldri tid til å oppsøke Faldo og slå av en prat om Ryder Cup.
- Jeg så ham ikke i helgen, dessverre, svarte Monty på spørsmål fra pressen. - Han gikk i fire baller foran meg, og jeg tror han misset cuten. Forhåpentligvis kan vi få det til neste gang vi treffes. Selvsagt ønsker jeg det. Han har mer Ryder Cup-erfaring enn noen, la han til.
Faldo var europeernes kaptein ved forrige korsvei, og han har spilt 11 ganger mot amerikanerne. Han har også rekorden med 25 poeng, en rekord Monty selv kunne ha toppet om Faldo bare hadde gitt ham et wild card for to år siden. Men det gjorde han altså ikke.
- Man lærer fra alle og fra enhver erfaring i livet. Jeg kommer ikke til å ta noen steiner være usnudd. Det har jeg ikke gjort, og det kommer jeg heller ikke til å gjøre, la Monty til overfor Press Association.
Han rakk imidlertid å ta en prat med Bernhard Langer, som var kaptein for Europa i 2004.
Kilde: Press Assoiation

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.