Nektet å la nyfødt barn komme i veien for golf – sjekk den geniale løsningen!

Nektet å la nyfødt barn komme i veien for golf – sjekk den geniale løsningen!

(Foto: Pål-Rune Kristoffersen)

Er du blant dem som nesten sluttet helt å spille golf da du fikk barn? Det var en skjebne Petter Øysæd Aamot fra Kvinesdal ikke var villig til å akseptere. Løsningen ble en golf-tralle utenom det vanlige.

For en måned siden ble Utsikten GK-medlem Petter Øysæd Aamot far til en liten gutt. Mang en golfspiller har måttet se seg tvungne til å la golfkøllene støve ned i den travle småbarnsperioden, men Petter var fast bestemt på at det kunne la seg kombinere. 

Dermed måtte han gå kreativt til verks. 

Nylig delte klubbens pro Pål-Rune Kristoffersen dette herlige bildet av Petters nysnekrede golf-tralle på sin Facebook-profil. Ideen er like enkel som den er genial.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Jeg hadde tenkt en del på hvordan jeg kunne løse det. Det var ikke aktuelt å slutte å spille golf i sommer, smiler Petter Aamot til Norsk Golf.

– Først tenkte jeg å bruke bærebag sammen med barnevognen, men jeg har vondt i ryggen, så det nyttet ikke. Det var da jeg kom på å feste syv rør på hver side av bagen. Jeg prøvde meg frem med litt forskjellige materialer, og fant til slutt noe som funket veldig bra. Da var det bare å kutte de opp i rett lengde og feste det med gaffateip. Det funker veldig bra, forklarer Petter.

Han sier han får mange kommentarer fra andre spillere når de ser den skreddersydde «golfbagen».

– Det er mange som synes det ser morsomt ut. Men de synes også at det er en veldig lur løsning.

Han har allerede rukket å spille fem runder siden barnet ble født. 

– Dette burde være til inspirasjon til andre i min situasjon!, slår Petter fast

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.