Nervepirrende sesongklimaks i vente

Nervepirrende sesongklimaks i vente

I FORM: Håpet lever for Caroline Martens. (Foto: Getty Images)

Caroline Martens endte på 38. plass i ukens Ladies European Tour-turnering i India. Neste uke skal det kjempes om fornyede rettigheter i det gode selskap.

Etter en treg start på sesongen preget av skader og ustabilt spill, har Caroline Martens endelig begynt å finne tilbake til gode gamle takter.

 

Haga-golferen har klart fem cuter på rad, inkludert sesongbeste med delt 16. plass i Sør-Afrika nylig. Fredag endte hun på delt 38. plass i sesongens nest siste turnering på Ladies European Tour, Hero Women’s Indian Open. Franske Gwladys Nocera vant på 11 under par, 15 slag bedre enn Martens.

 

Med en sjekk på 1706 euro har Martens nå spilt inn 17 807 euro denne sesongen. Dermed befinner hun seg på 89. plass på pengelisten - bare 2 462 euro bak 80. plassen, som er den siste plassen på pengelisten som fornyer spillerettighetene på Ladies European Tour i 2015.

 

10. desember braker Omega Dubai Ladies Masters løs, årets siste turnering. Der står en samlet premiepott på 500 000 euro på spill. En topp-20-plassering der vil sannsynligvis være nok for Martens, mens en topp 30-plassering også kan holde.

 

Skulle det ikke gå veien har hun fortsatt en mulighet igjen - Q-School-finalen i Marokko 17. desember, som hun forøvrig vant i fjor.

 

Order of Merit


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.