NES GK 09 - Rommen Golfpark har åpnet sesongen

Slik så det ut på Nes GK 18. april (Foto: Nes GK).

Nes Golfklubb 09 – Rommen Golfpark åpnet i dag 19 april med flotte forhold og tørr bane. 

Dette melder Kenneth Røvik.

- Vi kjører også et tilbud til alle hvor de kan kjøpe greenfee i hele påsken til 995,-, melder han, og sier følgende om forholdene: Faitway: Tørt og fint. Alle fairwayer er klipt og tromlet. Utslagssteder: Utmerket. Greener: jevne og fine. Klippes enda kortere i morgen (20 april), slik at de er raske. Roughen er kort så det gir muligheten for en fantastisk start på sesongen.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.