Nesten igjen for Karlsson

KOM TIL KORT: Robert Karlsson klarte ikke å vinne St. Jude Classic i år heller, men det var jammen nære på. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Same procedure as last year for Robert Karlsson.

I fjor havnet Robert Karlsson i omspill for seieren i St. Jude Classic, etter at Robert Garrigus sløste vekk en ledelse på tre slag før det siste hullet. Men det var Lee Westwood som trakk det lengste strået i omspillet.

I år som i fjor havnet Robban igjen i omspill, men denne gangen var det Harrison Frazar som kom best ut av det. I sitt 355. forsøk på PGA-touren lyktes 39-åringen endelig.

- Jeg trodde aldri at dette skulle skje, sa han etterpå. - De siste årene har vært lange og vanskelige, både fysisk og psykisk. Men jeg er veldig stolt, la Frazar til.

39-åringen hadde vurdert å gi seg på touren, særlig etter at han måtte operere hoften sin i august i fjor. Han misset fem cutter på rad da han kom tilbake igjen, før han gradvis begynte å finne form.

- Det viser bare at du noen ganger kan frigjøre deg selv hvis du senker guarden og forventningene dine litt, mente han.

Tidligere har han fire andreplasser på PGA-touren.

Karlsson, som har 11 triumfer på Europatouren, jager altså fremdeles sin første tittel på amerikansk jord.

- Det var en herlig kamp. Noen må vinne og noen må tape. Denne gangen var det meg. Jeg er veldig stolt over hvordan jeg spilte og hvordan jeg taklet det, sa han etterpå.

Camilo Villegas delte tredjeplassen med Ryuji Imada, Charles Howell III og Retief Goosen.

Kilde: Reuters


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.