NFL-legende til Nationwide Tour

KAN MER ENN FOTBALL: Jerry Rice skal delta i en Nationwide-turnering neste måned. (Foto: Jed Jacobsohn, Getty Images)

NFL-legenden Jerry Rice skal delta i en Nationwide-turnering neste måned.

Jerry Rice er en av National Football Leagues mest profilerte stjerner. Han spilte 20 sesonger i San Francisco, fire i Oakland, og han har haugevis med rekorder som fremdeles står.
Nå er det imidlertid golf som står i Rices fokus, og til neste måneds Nationwide Tour-turnering på TPC Stonebrae i California - the Fresh Express Classic - har han fått en sponsorinvitasjon til å teste sine ferdigheter opp mot de nest beste.
- Jeg har en enorm respekt for profesjonelle golfspillere, sier han til pgatour.com. - Jeg er også opprømt med tanke på å spille i turneringen og få en følelse av nivået, legger han til.
Rice er faktisk profesjonell golfspiller. I fjor vant han ti tusen dollar i American Century Celebrity Championship, da han endte på delt 10. plass. Neste måneds stunt vil imidlertid være hans første på et så høyt nivå.
- Jeg er litt nervøs, for å være helt ærlig. Men jeg tror at hvis du skal bli bedre, så må du spille mot de beste. Det er det jeg prøver på, sier han.
Målet er å klare cuten.
- Hvis jeg får til det, så vil det være en drøm som går i oppfyllelse.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.