NGF endrer introduksjonskortordningen

NGF endrer introduksjonskortordningen

NGF endrer introduksjonskortordningen. (Foto: Christian Døvle)

NGF kompenserer for bruk av enkelte kort samtidig som flere fra klubbene får benytte ordningen.

Norges Golfforbund gjør endringer i introduksjonskortordningen gjeldende fra og med sesongen 2018.

Den største endringen består i at spill i Norge også gis til administrativt ansatte for de klubber som har daglig leder/administrativt ansvarlig i minimum 50 prosent stilling. Det utstedes inntil ett kort per klubb. Begrunnelsen for endringen er at også administrativt klubbansatte kan ha god faglig nytte av å gjeste andre golfklubber/baner.

NGF refunderer

Samtidig vil forbundet refundere bruk av de introduksjonskortene NGFs samarbeidspartnere og journalistkontakter benytter (per tid 15 kort). Enkelte klubber opplever stor pågang, og NGF ønsker derfor å kompensere for dette.

Antall runder per bane beholdes på tre per år. NGF vil evaluere de nye bestemmelsene etter sesongslutt.

Vil ha tilbakemeldinger

NGF har mottatt tilbakemeldinger på at introduksjonskortet i enkelttilfeller ikke har blitt benyttet i henhold til intensjonen. NGF oppfordrer derfor klubbene til å informere kortinnehavere om forutsetninger for bruk av kortet, samt å rapportere misbruk og bruk i strid med regelverket.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.