Ni slag å ta igjen for Tutta

IKKE HELT I TOPPEN: Suzann Pettersen hadde ingen spesielt god lørdag, og falt ni plasser på resultatlisten i Safeway Classic. (Foto: Jonathan Ferrey, Getty Images)

Suzann Pettersen fikk ikke den andrerunden hun hadde håpet på i Safeway Classic.

Det norske golfesset, som lå pent plassert på en delt 7. plass etter første runde, klarte ikke å sette inn et ekstra gir under lørdagens spill. Isteden ble det 74 slag, tre over par, og et fall på ni plasser. Dermed har hun ni slag å ta igjen på ledende Na Yeon Choi, vel å merke dersom Tutta sikter seg inn på å vinne. Opp til tredjeplass er det imidlertid bare tre slag - med andre ord vel innenfor rekkevidde.

Choi var svært nervøs før lørdagens runde. I forkant måtte hun få en peptalk av sin svingtrener Robin Symes for å komme i det riktige moduset.

- Jeg sa til treneren min at jeg var veldig redd for å miste denne sjansen, siden det er min første mulighet til å vinne denne sesongen. Han sa: Det er ikke første gang. Du har hatt fire muligheter tidligere. Dette er egentlig den femte muligheten din. Ikke vær redd". Så jeg svarte: Ok, jeg skal gjøre mitt beste.

Og det gjorde hun.

Den sørkoreanske jenta tok en ledelse på tre slag, takket være en 69-runde. Stacy Lewis er på andre, mens Mika Miyazato er plassen bak.

Suzann Pettersen ligger foreløpig på en delt 16. plass.

Kilde: golf.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.