Nicklaus: - Tiger bør kjappe seg

Nicklaus: - Tiger bør kjappe seg

LEGGER PRESS: Jack Nicklaus legger press på Tiger i hans majorjakt. (Foto: All Over Press)

Jack Nicklaus sier Tiger Woods snart trenger en majortriumf om han skal passere Nicklaus sin majorrekord.

Tiger mangler fire majorer for å ta igjen Nicklaus sine 18. Nicklaus har alltid støttet Tiger i sin majorjakt, selv i kjølvannet av utroskapsskandalen i 2009. Nicklaus, som selv var 46 år gammel da han vant sin siste major i 1986, har fortsatt troen på verdenstoeren, men sier majorseieren bør komme snart.

 

- Jeg tror fortsatt at han slår rekorden min. Med Tiger sitt talent, 37 år er fortsatt ikke veldig gammelt. Jeg vant fire etter den alderen. Det var ikke så vanskelig. Jeg tror ikke det er usannsynlig at han kan vinne fire, fem, seks- eller syv til, sier "The Golden Bear" i følge golf.com.

 

Woods har imidlertid ikke vunnet en major siden U.S. Open i 2008. Selv om han har snuset på ledelsen i majorer de siste par årene, har det stort sett bare vært de to første rundene før han har visnet gjennom helgen.

 

- Han klare det, men når det er sagt har han ikke vunnet en major på fem år. Han bør kjappe seg snart om han skal klare det, sier Nicklaus.

 

Selv om Tiger allerede har bokført en seier i 2013 på Torrey Pines, har hans sesongstart vært ustabil. Året åpnet med misset cut i Abu Dhabi, og for et par uker siden ble han slått ut i første runde av WGC Match Play. I helgens Honda Classic ble det bare en 37. plass, en turnering han endte på andreplass i fjor.

 

Denne uken slår årets andre WGC-turnering, Cadillac Championship i gang på Doral. Der er det duket for drømmeball når verdens tre beste spillere, Rory McIlroy, Tiger og Luke Donald skal spille sammen de to første rundene.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.