Nike Engage

Nike Engage

TRE VERSJONER: Forvent veldig forskjellige egenskaper fra årets tre Nikewedger. (Foto: Nike Golf)

Syns du Rory McIlroy var god med wedgene denne uken? Her får du vite mer om dem.

Vi har sagt det mange ganger før - Nike er nesten overraskende god på wedger. Det er like overraskende hvor mange som overser dem i jakten på nytt verktøy. Nå skal vi kanskje ikke legge altfor mye i at Rory spiller bra med dem. Han er nok feil spiller å sammenligne seg med for de flest av oss. 

 

Square Sole er laget for å spilles med slagflaten rett mot ballen. Dual Sole har et bredt repertoar for improvisasjon og vil passe dem med god teknikk. Toe Sweep skal prestere bedre enn de andre under vanskelige forhold, i for eksempel høyt gress. Det er i korte trekk wedgenes arbeidsområder, noe som også gjenspeiler seg i hvilke loft de er tilgjengelig i.

 

Square Sole (RH): 50°/11°, 52°/11°, 54°/9°, 56°/9°, 58°/9°, 60°/9°
Square Sole (LH): 52°/11°, 56°/9°
Toe Sweep (RH): 54°/9°, 56°/9°, 58°/9°, 60°/9°
Dual Sole (RH): 58°/13°, 60°/13°
Dual Sole (LH): 60°/13°

 

Rillene heter X3X. De har imponert oss før med sin aggressivitet og fremragende spinnegenskaper. 

 

Veiledende pris er 1095,- og standardskaft er TT Dynamic Gold S400. Engage kommer til butikker i april.

 

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.