Nike satser mot Masters

Nike satser mot Masters

MASTERS: Nikes nye Lunarlon-modell er en spesialutgave i forbindelse med Masters-turneringen. (Foto: Nike Golf)

Det har etter hvert blitt tradisjon at Nike slipper spesialutgaver av sko til majorturneringene. Dette året er intet unntak.

Tekst: Christian Furu 

 

Årets første major er Masters og Nike slår til med en pakke i grønt og gult, de velkjente fargene til golfeventyret i Georgia.

 

Skoen Lunar Control kommer i hvitt med grønne lisser og swoosh-logo. Nike er alltid flink med detaljer på disse skoene og årets utgave skuffer ikke. Som dere ser på bildene har Nike overrasket med å inkludere putteren Method Concept og ballen 20XI, også de i Mastersfarger. Concept har fått gul bue og grønn frontdel mens 20XI er merket med grønn swoosh. Vår test av Concept kan dere lese i Norsk Golf #2.

 

Concept putter og 20XI baller vil være tilgjengelig i enkelte butikker. Ta kontakt med din lokale forhandler eller Nikes representant Marius Gundersen på marius.gundersen@nike.com. Følg også med Nike Golf på Facebook for konkurranse med Masters Limited Edition premier.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.