Nikes raskeste familie

LANGE: Nikes nye wooder og drivere flyr lengre enn noen gang. (Foto: Nike Golf)

Nike slipper snart sine nye VR_S-køller. De skal sende ballen avgårde lengre enn noen gang.

Tekst: Christian Furu

Fart fører til lengde. Ultraraske køller fører til enda mer lengde. Nike VR_S driver og fairwaywood er bygget på dette prinsippet. Serien har også en hybrid og er en del av Nike VR familien.

VR_S driver har et større hode som selvsagt er aerodynamisk designet, lettvekts Fubuki skaft på 45.75 tommer og Nike Str8-Fit system som kan justere hodet 4 grader. 

Les også: Spennende Nike-hybrid på vei

VR_S fairwaywood har større treffsone som er utvidet til å gå lenger ned på fronten, akkurat det området på køllehodet der veldig mange treffer. Både driver og fairwaywood bruker NexCOR teknologi for å gi en slagflate med maksimal ytelse for fart og lengde.

VR_S driver er 460cc og kommer i 8.5°, 9.5°, 10.5°, 11.5° og HL med Nike Fubuki skaft (X, S, R og A flex). Veiledende pris er 2.695,-.

VR_S fairwaywood kommer i 3W (15°), 4W (17°), 5W (19°) og 7W (21°) med Nike Fubuki K skaft (X, S, R og A flex). Veiledende pris er 1.795,-.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.