Noen bedre enn 286 meter?

På Mørk er det lengden det kommer an på.

Neste helg arrangerer Mørk Golfklubb igjen sin Longest Drive-konkurranse, der fokuset - som navnet antyder - er å klare å slå ballen lengst mulig. Og målet er å slå amatøren Jonas Strøms rekord på 286 meter.

Mørk Golfklubb kan fortelle at to tourspillere allerede er klare for konkurransen, mens andre har varslet at de vil stille.

Festdag
Arrangementet går av stabelen lørdag 12. juni, og konkurransen begynner klokken 14.

- Rekorden i dameklassen står nok også for fall. Den er på 228 meter, forteller Peder Mørk. Han gleder seg til nok en festdag på golfanlegget.

- Utfordringen har hvert eneste år vært å finne en dato da våre lengstslående har turneringsfri og er tilgjengelig her hjemme i Norge. I år ser det ut for at vi har truffet ganske godt, og jeg har forventninger om at vi stiller det sterkeste beitet vi noensinne har kunnet by på, forteller han videre.

Tre klasser
Konkurransen blir delt inn i tre klasser: damer, herrer og profesjonelle.

Det er fairwayen på hull 12 som blir gjort om til en 450 meter lang drivinggreen.

- Det burde holde, men skulle århundrets slag inntreffe, så skal vi nok finne den ballen også, gliser Mørk.

Mørk ligger i Spydeberg, en times kjøring sør for Oslo. Møt opp - og bli imponert!

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.