Nok en million til brystkreftsaken

PINK CUP: Nok en gang er det samlet inn over en million til brystkreftsaken. (Foto: All Over Press/Illustrasjon)

Golfere med krafttak mot kreft.

(Kongsberg, 14.09.2012) I 2011 satt golf-Norge innsamlingsrekord med 1.000.000 innsamlede kroner. Målet før 2012-sesongen var å øke dette. Søndag 16. september blir det en realitet. Før landsfinalen på Kongsberg golfklubb har norske golfklubber samlet inn 1,1 millioner kroner.

- Norske golfere viser et hjerterom og en fantastisk innsatsvilje, og det er utrolig hyggelig å kunne være med på å støtte en så viktig sak med en ny drøy million kroner, sier president Finn H. Andreassen i Norges Golfforbund.

Pink Cup er en serie golfturneringer arrangert av drøyt 80 norske golfklubber over hele landet i samarbeid med Norges Golfforbund og Kreftforeningen. Formålet er å sette søkelys på brystkreft som den vanligste kreftformen for kvinner, samt å samle inn penger til forskning.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.