Nordirsk vinnerbag i Tigers turnering

Nordirsk vinnerbag i Tigers turnering

VINNERBAGEN: Overgangen til Cleveland/Srixon etter suksessåret 2010 har kanskje vært tøff for McDowell. (Foto: All Over Press)

Det er bra tider for Cleveland/Srixon. Mye spennende utstyr på gang og profiler som viser seg fra sin beste side.

Graeme McDowell har i perioder vist storspillet som gjorde 2010 til et fantastisk år. I helgens World Challenge gikk han seirende ut av en duell med «stallkamerat» Keegan Bradley. Noe sier oss at GMac liker å spille inn litt julegavepenger på Sherwood CC men viktigst av alt var det kanskje å få bekreftet at han fremdeles kan avgjøre turneringer. 

 

Cleveland og Srixon har hatt et godt år. Profilene vinner på alle tourer og utstyret deres får mye oppmerksomhet. Både McDowell og Bradley spilte med Srixon Z-Star XV ball og Cleveland 588 wedger i helgen. Ellers hadde den sympatiske nord-iren dette i bagen.

 

Driver - Cleveland Classic 290 9° med Miyazaki Kusala Indigo 52x.

 

Fairwaywood - Cleveland Launcher FL med Miyazaki Kusala 72x.

 

Jern - Srixon Z-TX II 4-9 med Project X 6.5.

 

Wedger - Cleveland 588 Forged 48°, 54° og 58°.

 

Ball - Srixon Z-Star XV

 

(Skaftprodusenten Miyazaki er i samme selskap som Cleveland og Srixon)

 

Vi regner med at han også hadde sine faste køller fra andre merker. Adams Idea Pro a12 17° hybrid med Miyazaki Kusala Indigo 83x, Adams a7 hybrid 22° med Matrix Ozik Altus X ikke minst den trofaste Odyssey White Hot #7 putteren. 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.