Nordisk samling i Golfbox

GOLFBOX: Med også de finske banene på plass blir de nordiske golfbanene enda mer tilgjengelig for alle nordiske golfspillere.

Snart kan du også booke finske baner i Golfbox.

- Det er svært gledelig å melde at i løpet av få dager vil også Finland bli en del av den nordiske booking-løsningen på Golfbox, opplyser Christian Færgemann, administrerende direktør i Golfbox.

Det finske golfforbundet har skrevet under på en avtale med de samme betingelsene som opprinnelig ble avtalt da prosjektet ble initiert for noen år siden.

- Vi forventer at dette vil gjøre de nordiske golfbanene enda mer tilgjengelig for alle nordiske golfspillere, poengterer Færgemann.

Inkluderingen av de finske banene vil være på plass i Norge, Danmark og Finland i løpet av noen få dager. I Sverige må man vente til 7. juni grunnet en større oppdatering av systemet.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.