Nordmann med superrunde

TRAFF KOPPENE: Christer Friis (24) var i sonen under tirsdagens runde på Ecco-touren.

Christer Friis spilte skjorta av alle på Ecco-touren tirsdag.

24-åringen fra Oslo gikk på vanvittige ni slag under par på Jeld-Wen Masters i danske Himmerland.

- Det skjedde bare. Jeg var ganske nervøs i begynnelsen. Jeg har ikke slått ballen så bra i det siste, men jeg fikk en bra start med et lett par på det første hullet. Så gjorde jeg en stor par-save på hull to, og etter det spratt alt i riktig retning. Jeg var heldig på noen av puttene, men jeg kom inn i denne sonen alle snakker om, forteller Friis i et intervju med ECCO Tube.

Friis traff hele 16 greener på tirsdagens runde.

- Forhåpentligvis kan jeg fortsette å spille like bra, sa Friis.

Friis, som har gått på college i Florida og ble proff i fjor, går ut i siste ball onsdag sammen med Kalle Samooja (Finland) og Fredric Sundberg (Sverige).

En rekke andre norske spillere deltar også i turneringen, med Christer Aronsen og Joakim Schive nærmest teten. De ligger på 18. plass etter runde én. Det spilles totalt tre runder.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.