To nordmenn i Junior Players Championship

PRESTISJETURNERING: Kristoffer Ventura (bildet) deltar sammen med Mathias Lynne Schjølberg i The Junior Players Championship i helgen. Foto: Steinar Torvbroten

Mathias Lynne Schjølberg og Kristoffer Ventura deltar i helgen i den prestisjetunge Junior Players Championship

Schjølberg og Ventura, fra henholdsvis Oslo- og Moss & Rygge Golfklubb spiller i helgen på den berømte banen TPC Sawgrass i Florida. Her arrangeres den presitsjetunge The Junior Players Championship på AJGA-touren (American Juniors Golf Association).
I fjor var det kometen Bobby Wyatt fra Alabama som endte opp som seiersherre. Wyatt vakte oppsikt verden over da han i juli gikk en runde på 57 slag, 14 under par. Wyatt er forøvrig ranket som den beste juniorspilleren i USA for øyeblikket.
78 spillere er invitert til turneringen, blant dem Schjølberg og Ventura. De har lenge vært blant Norges beste juniorgolfere, og får denne helgen prøvd seg mot verdenseliten av unge lovende talenter.
 
Norsk Golf kommer tilbake med mer fra konkurransen.

Kilde: www.golfforbundet.no

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.