Norén: jeg tror jeg slutter med golf!

Norén: jeg tror jeg slutter med golf!

Svensken lot seg imponere av Rory McIlroy på Wentworth.

Rory McIlroy var i førersetet etter to runder av BMW PGA Championship, etter to gnistrende golfrunder. Nord-irens spillepartner de to første dagene, regjerende mester Alex Norén, var så imponert over McIlroys spill at han nesten mistet motet.

- Jeg tror jeg slutter med golf, sa svensken til European Tour sin reporter etter fredagens runde. 

Norén åpnet tittelforsvaret solid, med 68 og 69 de to første rundene. Men McIlroy har vært i en helt egen liga, med 67 på torsdag, etterfulgt av en bogeyfri 65-runde på fredagen. 

- Det er den beste golfrunden jeg har sett i hele mitt liv, smilte svensken etterpå. Det er ikke enkelt å gå på tee etter at Rory har slått en drive 330 yards, eller 3 wooden 300 yards... Når han spiller så bra får man ingen drahjelp. Men det er fremdeles lenge igjen av turneringen!

Molinari med i seierskampen

Etter lørdagens runde har Francesco Molinari meldt seg på i seierskampen etter en 66-runde, samtidig som McIlroy måtte nøye seg med en runde på 71, ett slag under par. 

De to går ut i lederballen søndag morgen på -13, fire slag foran de nærmeste utfordrerne - der Norén er blant kvartetten på -9. 

 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.