Norges beste MidAmatører kåret

NM MidAmatør 2012: Marte Wærsted Tandberg fra Nøtterøy Gk og Øyvind Bjørnstad fra Miklagard Golf. (Foto: Gerd Solerød)

Marit Wærsted Tandberg og Øyvind Bjørnstad ble norgesmestere for MidAmatør i helgen.

Banen var i veldig god stand, og vindforholdene utfordrende, melder Christian Berg til Norsk Golf, etter at vellykket NM for MidAmatør (spillere i alderen 35+) er avsluttet på Nøtterøy i helgen. I herreklassen konkurrerte 57 spillere, i dameklassen var det ni som stilte til start. I kvinneklassen ble det hjemmeseier til Marte Wærsted Tandberg, syv slag foran Kristin Julie Klæboe fra Oslo GK. Øyvind Bjørnstad fra Miklagard Golf tok seieren i herreklassen, fire slag foran Johan P Tanum fra Nøtterøy GK.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.