Norges største barn-og ungdomsturnering

TURNERING FOR DE SMÅ: Lørdag arrangeres landets største barn-og ungdomsturnering på Bogstad (Foto: Tom K. Aslesen)).

Lørdag 28. mai arrangeres landets største barn-og ungdomsturnering på Bogstad, Sarah & Carls Cup og Anthonys Mini Pokal 2011.

Stephen Newey og familie inviterer til turnering for barn og unge fra kl 09 om morgenen hos Oslo Golfklubb førstkommende helg. I fjor var det 100 spillere på deltagerlisten, mens det i årets utgave er ventet nærmere 150 barn. Det er mye grunnet at årets arrangement er satt til en lørdag, sammenlignet med i 2010 da turneringen ble avviklet på en mandag. 

 - Vi håper at mange flere vil komme og prøve seg i denne tradisjonsrike og hyggelige turneringen, heter det i invitasjonen.

Her legges det i hovedsak vekt på at de minste også skal få prøve seg på golfbanen.

I år arrangeres også TO-Tour samtidig og denne ligger som egen turnering i golfbox. Denne turneringen gjelder jenter (hcp -18) og gutter (hcp -11,4) født 1992-1999.

Se golfbox for informasjon og påmelding til TO-Tour.

- Vi kan som alltid garantere for masse moro og flotte premier. Vi håper å se dere på Bogstad lørdag 28. mai!

For mer informasjon, besøk klubbens hjemmeside.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.