Norges største golftur enda større

Norges største golftur enda større

For fjerde år på rad spiller norske seniorgolfere NSG Winter Tour på Mar Menor. Med 154 reisende er dette tidenes største ”Senior Camp” noensinne.

Her skal seniorspillere fra 50 til 80 år trene, hygge seg, leke og kjempe heder og ære, pokaler og flotte premier i en hel uke.

– Den største premien og motivasjonsfaktoren er likevel golfgleden, forteller dagligleder i NSG Espen Olafsen.

– Golfgleden består av omtrent like store deler helse og humør, og denne unike «happy-campen» med glade golfspiller i sin beste alder er en sosial, humørfylt og passe alvorlig mestringsmåling.

Moroa starter med tre dagers innspill på turneringsbanene og tilhørende «aftergolf» med info, premiering og gavedryss hver dag.

– Det er viktig med sosialiserende tiltak også, når man nærmer seg perioden i livet hvor man har lett for å tro at man kan og vet alt. Det er vel i grunnen noe av det beste med golfspillet at man er åpen for å leke, prøve og feile med et smil og glede seg over fornyet mestring, sier Olafsen.

NSG Winter Tour på Mar Menor er starten på en lang sesong for mange seniorer. Over 1 300 av totalt 2 760 medlemmer spiller jevnlig på Senior Tour. I 2017 er det 140 turneringsdager fordelt på 78 baner på årets terminliste.

I tillegg kommer NSG Lagserie Match som er en av de viktigste rekrutteringsarenaene for seniorer som vil måle mestring. Over 1 300 spiller deltok i dette lagspillet i 2016.

– Det er veldig gledelig at så mange damer og spillere med litt høyere hcp finner stor glede i denne meget sosiale og spennende turneringsformen, sier Olafsen.

Flere opplysninger om Norsk Senior Golf finner du på http://www.seniorgolf.no/.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.