Norgescup med auksjon på Nøtterøy

AUKSJON: Nøtterøy håper å runde 100.000 kroner til årets Pink Cup, og auksjonerer idag bort et rosa kjøleskap

Lyst på et rosa kjøleskap? Budfristen går ut kl 12 idag.

 

Andre runde av Norgescupen er i gang på Nøtterøy GK. I lederball for herrer går Paul Nilbrink, Andreas Gjesteby og Daniel Aulin Jansen. Nilbrink,Lomedalen GK og Gjesteby, Drammen GK spilte begge -2 igår. 

I dameklassen leder Annette Lucia Lycke, Bærun GK, fulgt av Marthe Wold, Stavanger GK og Jeanette Marita Engzelius fra Oslo GK. 

Men vel så spennende denne søndagen, er utfallet av auksjonen på det rosa kjøleskapet fra Gorenje. 

Nøtterøy GK som i fjor samlet inn 94.000 kroner, har i år satt seg som mål å runde 100.000 kroner i Pink Cups ånd. 

Skapet, med sløyfe i hvitt gull og zirkoner er kun laget i 5 eksemplarer og utropsprisen er NOK 20 000. Dette passer glimerende i en bedriftskantine etc. Foreløpig er det Tøsnberg Delikatesse som leder budkampen med et bud på 21 000 kroner.

 

For å gi bud på dette kjøleskapet kan du sende en e-mail til birdie@live.no, eller ringe Frank Rune Gustavsen på telefon 905 50 042.

Les også Rosa golfere med millionmål

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.