Norgeseliten inntar Solastranden

Målsetningen med Norgescup er å tilby elitespillere turneringer på et høyt nivå, slik at de får nødvendig erfaring. (Foto: Solastranden GK)

8.-9. mai er det klart for første runde av Norgescup på Solastranden GK.

Ved påmeldingsfristens utløp var det 133 påmeldte, men bare 78 får delta. Norgescup er øverste turneringsnivå for elitespillere, damer og herrer, i Norge, og inkluderer også Norgesmesterskapet.

Målsetningen med Norgescup er å tilby elitespillere turneringer på et høyt nivå, slik at de får nødvendig erfaring for å kunne slå gjennom på et høyere internasjonalt nivå.

Sluttspillet starter kl 13 søndag og vil vare frem til ca kl 15. Det er gratis adgang.

Norgescup er åpen, dvs. at både amatører og profesjonelle spiller sammen. Amatører og profesjonelle som ønsker å spille Norgescup må derfor kvalifisere seg på like vilkår og det er ingen egen kvote for amatører eller profesjonelle, men profesjonelle spillere må være medlemmer av PGA og ha betalt Touravgift før første start.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.