Norman: - Rory kan slå Nicklaus

Norman: - Rory kan slå Nicklaus

THE SKY IS THE LIMIT: Greg Norman har stor tro på Rory McIlroy. (Foto: All Over Press)

Australias tidligere verdensener Greg Norman, tror Rory McIlroy har en bedre mulighet til å slå Jack Nicklaus' sine 18 majorer enn Tiger Woods.

Til tross for at Rory McIlroy, med sine to majorer, ligger 12 majortitler bak Tiger Woods, mener Greg Norman at det er nord-iren som har størst sjans til å en dag vippe ned Jack Nicklaus fra majortronen.

 

- Nei, jeg tror ikke det, svarte Norman på spørsmål om han tror Woods kan klare å vinne fem flere majors før karrieren er over.

 

- For hvert år som går hvor han ikke vinner en major, blir det bare desto vanskeligere for ham. Jeg bryr meg ikke om hvor mange han har vunnet, men det blir stadig vanskeligere. Han vinner kanskje en eller to til, men jeg tror han ikke kommer til å vinne de fire og fem han trenger for å slå rekorden.

 

McIlroy vant sin første major i fjorårets U.S. Open, og kunne legge til PGA Championship til kolleksjonen i august. Norman tror McIlroy er den heteste kandidaten til å slå majorrekorden.

 

- Om noen kan slå rekorden er det ham, fordi han er ung, og foran de andre spillerne. Han ligger foran skjema på mange ting, og lever et veldig avbalansert liv. Jeg krysser fingrene mine for ham, for jeg hadde elsket å se ham klare det. En eller annen vil klare det en dag, og det kan være Rory. Jeg er en stor fan av ham - han kan bli så stor som han ønsker.

 

Er du enig i at Rory McIlroy har større sjans enn Tiger til å nå Nicklaus? Og kommer Nicklaus sin rekord noensinne til å bli slått?


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.