Norsk Golf livestreamer fra Titleist Tour

Norsk Golf livestreamer fra Titleist Tour

LIVE: Norksgolf.no sender direkte fra siste runde av Titleist Tour søndag. (Foto: Kragerø GK)

Norskgolf.no sender direkte fra Titleist Tour-finalen i Kragerø. Sendingen er et prøveprosjekt i samarbeid mellom 1Golf, NGF og Norsk Golf.

Denne helgen spilles årets åttende og nest siste Titleist Tour-turnering på Kragerø, der Petter Møller og Stine Lindanger gikk opp i ledelsen etter første dag.

 

Under søndagens tredje og avsluttende runde, vil Norsk Golf for første gang sende direkte fra innspurten. Sendingen vil vare i en halvannen times tid, og går i gang etter at lederballen har rundet på back nine.

 

Sendingen er et pilotprosjekt mellom norskgolf.no, 1Golf Media og Norges Golfforbund.

 

– Mediekanalene er i rask endring, og det som før var helt uoppnåelig kan nå løses ved hjelp av utstyr som de fleste har råd til. Også medievanene endrer seg i takt med utviklingen, og vi merker at publikum forventer mer enn bare for ett år siden. Vi ønsker å undersøke hvordan livestreaming fungerer, og er erfaringene og  tilbakemeldingene gode, håper vi på å kunne tilby mer live-basert materiale i 2015, sier kommunikasjonsansvarlig i NGF, Tom Gundersen, og tilføyer:

 

– Nå hopper vi i det. Vi satser på at dette går bra, og uansett er det god læring både for oss bak og foran kamera.

 

Erik Øysæd i 1Golf Media er primus motor for prosjektet. Han står for det produksjonstekniske i samarbeid med Omni Produksjon.

 

– Selv om vi ikke finner opp kruttet rent teknisk i denne produksjonen, ønsker vi å tenke nytt. Vi vil bygge opp denne typen turneringer, det ligger mye uutnyttet potensiale i norske turneringer, forklarer Øysæd.

 

Sendingen blir en trekameraproduksjon med levende bilder ute fra banen og spillerintervjuer. Tidligere norgesmester Camilla Guriby Hilland gjør «comeback» i golfen, og vil være programleder under sendingen som starter cirka klokken 14.30.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.