Norsk Golf ønsker lesernes bilder!

Norsk Golf ønsker lesernes bilder!

GRØNNE FORHOLD: Hvem skulle tro dette bildet var tatt i januar? På Herdla Golf er det grønne fairways. (Foto: Arnljot Kjærgård)

Sjekk ut disse forholdene på Herdla GK! Vi ønsker ditt bilde fra hjemklubben din.

Mens oss østlendinger belager oss på fortsatt mange uker med is, snø og kuldegrader, tikker det stadig inn e-poster til redaksjonen om åpne baner på Vestlandet.

 

Les også: Åpner året med sommergreener

 

- Det er alltid stas å åpne banen etter at den har vært stengt en stund. Nå er det rundt 10 grader og banen holder seg grønn og fin. Så lenge temperaturen er slik som nå vil banen holde seg åpen. Langtidsvarselet viser mildær og lite nedbør på vestlandskysten, skriver Atle Færevåg i Herdla Golf i en e-post til Norsk Golf.

 

Mobil-bildet over viser en grønn bane som får det til å krible i våre golfhender.

 

Hvordan er forholdene på din lokale golfbane? Vi vil gjerne ha at bilder av januar-forholdene på baner rundt omkring i landet - uavhengig om den er hvit eller grønn. 

 

Send inn bilde til redaksjon@norskgolf.no eller last det opp med mobil på vår Facebook-side. Vi legger ut alle innsendte bilder i galleriet her på norskgolf.no!

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.