Norsk niåring i European Championship

MORGENDAGENS STJERNER: Om en måned skal ni år gamle Bård Skogen representere Haugaland i European Championship (Foto: Haugaland).

Fra 31. mai til 2. juni skal Haugalands Bård Skogen konkurrere mot verdens beste juniorspillere i alderen 5-18 år i European Championship i Skottland.

Bård Skogen fra Hagaland Golfklubb er kvalifisert til turneringen på bakgrunn av hans flotte spill de siste årene. Over 400 spillere fra mer enn 30 nasjoner konkurrerer i det som er Europas største juniorturnering i denne aldersklassen. 

- Her er det forventet at neste generasjons golfstjerner blir å finne på startstreken!, sier Haugalands klubbsekeretær Halvor Eilerås.

Turneringen spilles på noen av Skottlands mest historiske golfbaner i East Lothian. Bård reiser til Skottland 27. mai for å forberede seg med sin far Arve Skogen, og Eilerås som vil være Bård sin caddie under turneringen. 

 

Les mer om turneringen her.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.