Norsk suksess i Special Olympics

Norsk suksess i Special Olympics

Jonas Freitag i aksjon på Yas Links i Abu Dhabi. (Foto: Sofie Torlei Olsen/NIF)

7000 utøvere fra 190 land har vært samlet til verdens største idrettsleker, blant dem fire norske golfere.

Torsdag slukket ilden i Special Olympcis World Games, som har blitt arrangert i Abu Dhabi og Dubai den siste uken. I det enorme arrangementet har fire norske golfspillere vist seg fram i golfturneringen.

De fire spillerne, Jonas Freitag og Kennet Freitag fra Borre GK, og Marthe Karoline Grina og Ann Bente Lund fra Hauger GK, har dannet to lag som har konkurrert i en unified foursome-turnering over 4x18 hull. Under krevende forhold på Yas Links i Abu Dhabi leverte begge lagene strålende innsats.

Ann Bente Lund og Marthe Karoline Grina fra Hauger GK. (Foto: Sofie Torlei Olsen/NIF)

 

Freitag og Freitag fra Borre kjempet seg til en tredjeplass, kun slått av India og USA,  og får med seg edelt metall hjem til Norge.

Grina og Lund fra Hauger mottar deltagerpremie for sin innsats.

- Flott opplevelse etter runden med både premieutdeling og medaljer. Jonas er godt fornøyd og stolt av medaljen sin, skriver Kenneth Freitag på sin Facebook-side.

Special Olympics World Games ble rundet av med avslutningsseremoni torsdag kveld. 

 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.