Norsk vann sponser Europatour-avslutningen

Norsk vann sponser Europatour-avslutningen

NORSK SPONSOR: De karakteristiske Voss-flaskene vil være tilgjengelig på alle hull i Dubai DP World Championship. (Foto: European Tour)

VOSS-vann skal slukke tørsten til spillerne under årets siste Race to Dubai-turnering, DP World Tour Championship.

Det opplyser europeantour.com i en pressemelding. Dette blir det tredje året på rad at det norske selskapet sponser den prestisjetunge turneringen som vil inneholde årets 60 beste spillere på Europa-touren.

- Vi er henrykte over å fortsette vårt samarbeid for tredje år på rad med denne prestisjetunge turneringen på Europatour-kalenderen sier administrerende direktør, Jack Belsito.

- Samarbeidet understreker vårt posisjon som et globalt merke, og styrker vår posisjon i det arabiske markedet. Vår tilknytning til DP World Tour Championship befester vår rolle som en førsteklasses merkevare, og passer bra til vår ambisjon om å vokse verden over, spesielt i de Forente Arabiske Emirater, fortsetter Belsito.

Som et ledd i avtalen er Voss ventet å tilby omkring 25 000 flasker til spillerne i løpet av turneringen.

- Vi ønsker alltid våre lojale partnere hjertelig velkommen tilbake. Voss er en høyt ansett partner av turneringen, og vi er glad for at de ser verdien i turneringen, som har blitt en stor del både sportslig og sosialt på Midtøsten-kalenderen, sier Nick Tarratt, lederen for European Tour sitt Dubai-kontor.

- Som offisiell tilbyder, vil Voss være synlige på banen med vann-dispensere på hvert eneste tee-sted, tilgjengelig for spillere, caddier og banemannskap.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.