Nøtterøy-julegave til Pink Cup

JULEGAVE: Nøtterøy Golfbane AS har bestemt seg for å støtte Pink Cup med 10 000 kroner. (Foto: Nøtterøy GK)

I stedet for julegaver til ansatte og samarbeidspartnere har Nøtterøy Golfbane AS i år bestemt seg for å støtte Pink Cup med 10 000 kroner.

Pink Cup er et samarbeid mellom Kreftforeningen, norske golfklubber og Norges Golfforbund og hvor inntektene fra turneringen og andre aktiviteter går uavkortet til forskning på brystkreft.

Nøtterøy Golfklubb har, i likhet med andre idrettsforeninger, flere medlemmer som er rammet av denne sykdommen, noe som gjør at vi er spesielt opptatt av å støtte denne forskningen.

Kluben klarte tidligere i år å samle inn til sammen nærmere 100.000 kr, et beløp som førte til at klubben nok et år ble den klubben i Norge som bidro med det største beløpet.

Til sammen ble det i golf-Norge samlet inn vel 1 million kroner til denne viktige saken som rammer kvinner i alle aldre.

Med denne hilsen ønsker vi hele golf-Norge en god jul og godt nytt (golf) år!    

(Pressemelding Nøtterøy GK)


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.