Nøtterøy med sitt første overskudd

OVERSKUDD: For første gang siden oppstart gikk Nøtterøy Golfklubb og Nøtterøy Golfbane AS i pluss. (Foto: Nøtterøy GK)

For første gang siden oppstart kan Nøtterøy Golfbane AS og Nøtterøy Golfklubb melde om overskudd i 2011.

Det opplyser klubben på sine nettsider.

 

Nøtterøy måtte ty til en krisepakke mot slutten av 2010 for å få orden på økonomien, med salg av aksjer og klubbhus, samt innføring av en ekstra spilleavgift for 2011 på 3 000 kroner. 

 

Krisepakken har fungert, og Jørgen Gierløff, daglig leder i Nøtterøy melder nå om klubbens første overskudd siden oppstart.

 

- Vi er så langt fornøyde med resultatene av flere av tiltakene som ble gjort i løpet av 2011. Vi har nå kontroll på økonomien, sier han i et intervju med Øyene fredag.

 

Til oyene.no forteller han videre om en positiv sportslig utvikling.

 

- Vi hadde over 170 deltakere på nybegynnerkurs, og det sosiale miljøet i klubben blir satt pris på av både nye og gamle medlemmer. Dugnadsinnsatsen til mange i løpet av året har vært meget imponerende og viktig, sier han.

 

Les hele intervjuet med Gierløff her


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.