Nummer 1 med stil

VELKLEDD: En nærmere titt på Rory McIlroys Oakley-klær. (Foto: All Over Press)

En nærmere titt på verdensenerens klær.

Tekst: Christian Furu

 

I Rory McIlroy har Oakley en stjernespiller mange sikkert misunner dem. På tv-skjermen ser vi ham med klær og solbriller fra den banebrytende produsenten. Hans favorittrøyer er Active, Element, Stroke og Selected mens Take Pant og Swagger Pant er Rorys valg av bukser. Alle disse finner dere på oakley.com.

 

Plaggene i kolleksjonen har fokus på tekniske egenskaper, passform som er perfekt for bevegelsene i golfsvingen og ikke minst stil. Oakleys filosofi er å utfordre normer og standarder men samtidig respektere golfsportens historie. De vil gi spilleren energi og selvtillit gjennom å føle seg bra og se bra ut på banen.

 

Oakley er store på solbriller til golf og på Rorys hode finner vi modellen Fast Jacket med G30 linse som er spesielt utviklet for golf. Brillen har Switchlock teknologi som gjør det enkelt å bytte linse.

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.