Nummer 17 i Kansas

Nummer 17 i Kansas

TOPP 20: To turneringer på rad med topp 20 plassering for Marita Engzelius. (Foto: Symetra Tour/Scott Miller)

Finalerunden startet så bra når Marita Engzelius skulle jage lederne. 

3.runde

 

Med -2 etter fem hull så vi noe som lignet en sisterunde med solid klatring for Marita. Det gikk ikke slik, allerede på hull 7 snek det seg inn en dobbel bogey på scorekortet. Med dobbel blir det tøft, slik er det i toppgolfen.

 

- Jeg var i god posisjon før dagens runde. Planen var å jakte på lederne, og med to tidlige birdies så det lovende ut. Uheldigvis kom det en dobbel bogey på hull 7 som stakk litt kjepper i hjulene. Jeg misset ikke en eneste fairway, men på siste ni kunne jernspill og putting vært bedre. Ny sjanse til å gå lavt neste uke.

 

Runden ble avsluttet på par, -4 totalt og 17.plass. Det gir $1252 i banken. Topp 10 på pengelisten får kort på LPGA Tour. 11 til 25 kommer inn i finalen i kvalifiseringen og de 80 beste beholder plassen på Symetra Tour. Marita har to topp 20 plasseringer på rad og tre på de fire siste turneringene. 

 

Engelske Olivia Jordan-Higgins vant suverent på -12.

 

Neste turnering er Garden City Charity Classic 11-13.september.

 

 


 

2.runde

 

I dag skulle Marita følge opp den meget gode starten. Det ble en bra runde på -1 men det betyr at hun faller noen plasser. Med lederduoen på -9 skal det bli tøft å ta seieren, det spilles nemlig bare tre runder med avslutning søndag. To slag opp til en 4.plass er kanskje noe å sikte på.

 

Marita hadde følgende melding på Facebook.

 

- Avsluttet runden med to birdies og signerte for 71 (-1). Alltid godt å avslutte sterkt. Føler allikevel at jeg la igjen litt for mange birdies der ute. Mulig jeg må sove med putteren under hodeputen for å varme den opp - det burde fikse den saken.

 

 

 


1.runde

 

Med en bogeyfri runde og tre birdies ligger Marita Engzelius på en meget bra 7.plass Mayette, Kansas.

 

- God start på Prairie Band Casino & Resort Charity Classic med -3. Solid spill, jeg skal bygge videre på det i morgen, skriver Marita på Facebook.

 

Engelske Jordan-Higgins og amerikanske Huffer leder på -6. Det er altså ingen som har stukket av etter førsterunden og Marita har har heng på teten.

 

Turneringen med det korte navnet har $100.000 i premiepotten.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.