Ny ammunisjon fra Callaway

HEKSAGRAM: Callaways tourspillere har allerede fylt opp bagen med HEX Black Tour. Snart kan du også kjøpe de. (Foto: Callaway Golf)

15.februar lanseres Callaways siste våpen på ballfronten, HEX Black Tour.

Tekst: Christian Furu

HEX Black Tour skal tilby det beste av alt. Den «hellige gralen» innen golfballer er lite spinn og lengde fra tee men samtidig mye spinn på slagene rundt greenen. Callaway mener at de med HEX Black Tour har løst gåten.

Å ha begge disse egenskapene kalles ‘spin separation’. «Det utrolige er hvordan ballen spinner så mye fra 35 meter og inn, men samtidig spinner så lite med driveren og går så langt. Jeg har aldri sett en ball med en slik kombinasjon av egenskaper for nærspill og lengde», sier Phil Mickelson.

Dette er en 5-lags ball der egenskapene først og fremst kan knyttes til en nyutviklet kjerne innerst og et materiale som heter DuraSpin på overflaten. Callaway har også dekket 100% av overflaten med sine nye HEX dimples, mot 88% som er normal dekning. Dette skaper selvsagt en enda mer aerodynamisk ball som igjen gir god kontroll på ballbanen under alle forhold.

HEX Black Tour kommer altså for salg 15.februar. Veiledende pris er 495,-.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.