Ny caddie - igjen - på Tutta

Ny caddie - igjen - på Tutta

James Walton har fått fyken av Tutta for tredje gang. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersens caddie James Walton har fått sparken for tredje gang. Hun overtar Nike-kollega Michelle Wies caddie.

Det skriver Aftenposten.

Onsdag braker den nye LPGA-sesongen i gang for Suzann Pettersen i Florida. Tutta slår ut klokken 18.25 norsk tid, i ball med verdenstreer Stacy Lewis og Alison Lee, som var innblandet i «gimmie-kontroversen» med Tutta under Solheim Cup i september. Tutta selv starter året som nummer 12 i verden.

Duncan French, her med Michelle Wie i fjor, er Tuttas nye caddie (Foto: Getty Images)

Det er OL-sesong og Tutta stiller i den anledning med ny caddie på bagen. Det er under ett år siden hun ansatte James Walton. Walton har tidligere jobbet for Tutta fra 2006 til 2007, og også deler av 2009-sesongen. Nå er han skiftet ut for tredje gang.

Aftenposten skriver at hennes nye caddie er Duncan French, som var på bagen til Michelle Wie frem til nyttår. 

– Jeg har hatt en bra oppladning og ser fram mot en sesong med mange høydepunkter, sier Tutta til NTB.

For to uker siden hadde hun Team Norway på besøk på treningssamling hjemme i Orlando. Hun lot seg imponere av de norske spillerne, spesielt de yngste gutta. Se Norsk Golfs intervju med henne under.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.