Ny daglig leder hos Bjaavann

Ny daglig leder hos Bjaavann

Robert Hansen er ansatt i 80 prosent stilling som daglig leder hos Bjaavann. (Foto: Klubben)

Bjavann Golfklubb i Kristiansand har ansatt Robert Hansen (55) som ny daglig leder. 

Det opplyser klubben på sine nettsider. Hansen, som kommer fra Kristiansand, har vært golfer i snart 20 år og spiller til tolv i handicap.

Tidligere har han jobbet som daglig leder på Østmarka Golfklubb utenfor Oslo og også vært turneringsansvarlig. Hansen har bakgrunn fra IT-bransjen, men har senere tatt en associate degree i Golf Complex Operations and Management med spesialisering innen Golf Management og turneringsadministrasjon ved Golf Academy of America i Orlando.

– Bjaavann GK er en meget spennende klubb med et stort potensial. Klubben er i fin utvikling, og jeg skal gi alt for at trenden forsetter (…) Jeg gleder meg til å ta fatt op oppgaven, og jeg håper på et nært og godt samarbeid med styret, ansatte, alle utvalg, «skogen» av frivillige og hele medlemsmassen. Dette blir både moro og ikke minst utfordrende, sier Hansen i et intervju med Fædrelandsvennen

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.