Ny daglig leder hos Kongsvinger

NY LEDER: Kongsvinger Golfklubb ble i fjor reddet fra konkurs. Nå har klubben ansatt Rickard Allard som ny daglig leder. (Foto: Peter Bjerkeseth)

Rickard Allard er ansatt som daglig leder i Kongsvingers Golfklubb. (Pressemelding)

Kongsvinger.  Etter reorganiseringen av Kongsvingers Golfklubb, har nå klubben fått en flying start ved at de har tilsatt Rickard Allard som ny daglig leder.  Rickard er 30 år, og kommer fra Gränna GK i Sverige der han har vært Klubbsjef og Pro siden 2010.  Rickard har en sterk golfbakgrunn, både som tidligere profesjonell spiller og som caddy på Europatouren. Han er for tiden iferd med å gjennomføre trenerutdannelse innen PGA på nivå 5.  Rickard er medlem av svenske GAF (Golfadministratorenes forening) og CMAE (Club Managers Association of Europe)

 

Les også: De siste brikkene faller på plass i Kongsvinger

 

I tillegg til sin golfbakgrunn har Rickard også en solid økonomisk utdannelse med en MBA innen Business Administration fra Campbell University, NC, USA, fra 2004.  

 

Rickard’s hovedoppgave når han starter I Kongsvingers GK, er å videreutvikle golfmiljøet I Kongsvinger, samt å skape en bærekraftig klubb med fokus på kvalitet og miljø.  Ikke minst skal nærheten til Oslo-regionen og Sverige utnyttes.

 

Klubbens medlemmer og styre ønsker Rickard Allard velkommen til Kongsvingers GK.

 

Les mer på klubbens hjemmeside: www.kongsvinger-golfklubb.no


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.